STREETFOOD BY HAN DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 330 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Streetfood by Han Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

5 jan 2023 om 15:26 Ramen is super delicious!
5 jan 2023 om 14:02 That ramen is always good when I have flu. Thanks
30 nov 2022 om 23:03 wegens allergie weer bijgezet wat er weggelaten moest worden,zat er toch weer op. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar
23 nov 2022 om 21:35 Ik kreeg niet het eten wat ik heb besteld, want ik heb de ossenhaas pokebowl besteld maar kreeg alle ingrediënten van de kip pokebowl met de ossenhaas. Daarnaast had ik bezorgtijd ingesteld op 19:30 en werd uiteindelijk drie kwartier later geleverd
6 nov 2022 om 21:54 2h20min delivery and they even forgot to include the drinks we paid. Super bad delivery service.
9 okt 2022 om 22:18 De tijd van bezorging was weer ongeveer een uur te laat! Thuisbezorgd: Hanting:
7 okt 2022 om 9:45 altijd lekker maar er gaat helaas altijd wat mis met mijn bestelling
28 sep 2022 om 21:31 Food was good. I ordered it 1 hour in advance and it was still 45 minutes late.
11 sep 2022 om 15:38 Duurde 1 uur ongeveer. Alle ramen serveren ze met een vrij zoete kokosbouillon. Niet echt mijn smaak. Ramen lijkt meer op dunne noodles
21 aug 2022 om 16:13 Snel en lekker
28 jul 2022 om 23:27 Really nice food!!
2 jul 2022 om 23:11 Zaterdagavond 21 uur eten besteld. Om 22.30 uur een mailtje gekregen dat onze bestelling is geannuleerd. Wat een aanfluiting